19 oktober 2007

Einde van de verbouwingswerken + Da Job Rulez !

Het zijn opnieuw drukke tijden in onze voorziening.

Het einde van de verbouwingswerken nadert gestadig: eind oktober (dit is al binnen twee weken !) zullen de laatste aannemers de deur uit zijn. Na nog wat schoonmaken en meubilair plaatsen, zal een aantal bewoners op 7 november verhuizen naar hun definitieve kamer. Op dat moment stijgt ook onze capaciteit van 91 naar 100 woongelegenheden, en nemen wij definitief ons Centrum voor kortverblijf van 3 plaatsen in gebruik. De werking op de afdeling voor dementerende ouderen gaat dan van start in januari.

Daarnaast organiseren wij ook een evenement voor afstuderende verpleegkundigen, met het doel hen meer vertrouwd te maken met onze voorziening in het bijzonder, en onze zorggroepering in het algemeen. De bijhorende campagne heeft de titel: 'Da Job Rulez !', en je kan er informatie over terugvinden via een knop op de startpagina van onze website.

2 opmerkingen:

Gerarda zei

Wanneer wordt de weblog nog eens geactualiseerd?

G. De Vooght zei

Beste Gerarda,

zowel voor mezelf als voor de dienst ergo-animatie is het de laatste maanden (en eigenlijk jaren) een stuk drukker geworden, waardoor er onvoldoende tijd was om de weblog op een goede manier bij te houden. Initieel kregen we ook weinig of geen reacties op de blog, waardoor we er ook minder aandacht aan besteedden.

Binnen enkele maanden voorzien we een herwerking van onze website, en zullen we bekijken of we de weblog zullen behouden (maar er dan ook regelmatig berichtjes zullen op zetten), of niet. Of misschien vinden we nog andere mogelijheden om geïnteresseerden op de hoogte te houden van wat er in onze voorziening reilt en zeilt. In elk geval: bedankt voor je reactie.

Met vriendelijke groeten,

Geert De Vooght
Directeur bewonerszorg