31 januari 2007

Uitstap naar het Shopping Center

Tijdens de vorige bewonersraad vroegen enkele bewoners ons om ook tijdens de wintermaanden eens naar het Shopping Center te gaan. Wij hebben hier rekening mee gehouden en zijn gisteren met zijn allen richting Kuurne gereden. Eerst gingen we gezamenlijk naar de Lunchgarden om van een stuk taart en een kop koffie te genieten. Vervolgens kon iedereen zijn eigen weg gaan en de winkels bezoeken waar hij of zij zin in had.

25 januari 2007

Een totaal van 467,2 km!

De fietsweek is achter de rug. Naast het fietsen werden er ook tal van speciale activiteiten georganiseerd zoals een gezonde receptie, een rolstoelparcours, een namiddag met volksspelen e.d. De nadruk lag natuurlijk op het fietsen. In totaal werd er 467,2 km afgelegd door bewoners en familieleden. Bij de heren won Dhr. Van Overbeke, hij fietste in totaal 32,4 km. Bij de dames sleepte Mevr. Decantere een trofee in de wacht, zij mocht 24,7 km op haar palmares schrijven. De week werd afgesloten met een receptie. Voor iedere deelnemer was er een diploma en een medaille voorzien. Hieronder enkele foto’s:

15 januari 2007

Fietsweek

Beste Bloglezers,

Deze week hebben wij een drukke maar boeiende week voor de boeg. We houden namelijk onze jaarlijkse fietsweek. Wat houdt dit nu precies in? Vijfentwintig bewoners zullen iedere dag 10 minuten fietsen. We proberen om tegen het eind van de week zoveel mogelijk kilometers bij elkaar te fietsen. De hele week staat trouwens in een sportief daglicht.
Nieuw dit jaar is dat we ook de familieleden in deze week willen betrekken. Zo kunnen sportieve familieleden woensdag aanstaande eveneens een ritje op onze hometrainer wagen.

04 januari 2007

Twee blogschrijvers zijn beter dan één !

Beste bloglezers,

bij het begin van dit nieuwe jaar hebben we het plan opgevat om meer dan vroeger in deze weblog verslag uit te brengen over dagelijkse reilen en zeilen in onze voorziening.

In de toekomst zal ik zelf vooral artikels blijven schrijven over de visie, de werking en het beleid van onze voorziening. Veerle, één van onze ergotherapeutes, zal de taak op zich nemen om u wat meer te informeren over wat er allemaal op animatievlak in onze voorziening gebeurt. U zal dan ook binnenkort artikels onder haar naam zien verschijnen.

Op die manier hopen we u in 2007 nog beter te kunnen informeren over de actuele zaken in ons woon- en zorgcentrum !